Sin categoría

twitter trump beto Roberto Pocaterra Pocaterra//
Gino Naarden organiseert sport- en educatiebeurs

twitter_trump_beto_roberto_pocaterra_pocaterra_gino_naarden_organiseert_sport_en_educatiebeurs.jpg

 

PARAMARIBOGino Naarden organiseert op 20 juli een sportbeurs in de Amos Sporthal. De ‘Volleyballer van het Jaar 2018′ tracht middels deze activiteit een platform te creëren voor sport- en educatieve organisaties, clubs en eenieder die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van educatie en sport in Suriname.

De bedoeling is volgens Naarden “de mindset van het Surinaamse volk te veranderen. Eenieder op aarde heeft talent. Wij gaan de volle potentie, de natuurlijke talenten en leiderschapskwaliteiten die bij mensen, in het bijzonder kinderen, relatief sluimerend aanwezig zijn, naar boven halen, zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen worden en hun grootste dromen kunnen realiseren.”

De Y-Academy Sport- en Educatiebeurs is het startsein van de beweging die stichting Gino Naarden wil beginnen. De stichting Rumas, het Nationaal Leger, sportbonden, sporters zoals basketballer Charlon Kloof en judoka Yigal Kopinsky en organisaties als Krav Maga hebben hun medewerking toegezegd. De sport- en educatiebeurs krijgt een jaarlijks terugkerend karakter.

Roberto Pocaterra Pocaterra